Vårt hem på landet

Marmor och mässing - döläckert!

heminredning heminredning, marmor, mässing Permalink0
Har ni sett de snygga glasunderläggen gjorda av mässling o marmor som man ibland kan hitta på reklamen inne på instagram? Om inte så ser du dem här nedan. 

De är så otroligt jäkla snygga o jag älskar dem verkligen! De hade passar in megabra hemma hos oss och jag vet att det finns hur många andra som helst som också skulle vara sugna på dessa!!

Man kan hitta dem på www.hugoonora.se 

Den årliga frågan, när ska man börja julpynta?

Min vardag, Tankar, heminredning advent, blommor, jul, ljus, snö, vinter Permalink0
Jag är en sådan människa som älskar julen o allt som har med den att göra. Men en fråga står fortfarande obesvarad i mitt huvud... När ska jag börja julpynta? Det är ju sååå fint, men när är det lagomt att ta fram allt? Frågar jag människor runt omkring mig så tycker någon att det absolut är helt klart att man kan sätta igång redan nu, medan andra anser att man bör vänta ett tag till. Nåja, eftersom jag själv inte kan bestämma mig och för att det trots allt är en månad kvar till julafton så börjar jag så nätt på detta sätt. När anser ni att man kan börja julpynta? 
Mysig morgon med en längtan så stor

Allmänt, Min vardag, heminredning inspiration, livet, ljus, morgon Permalink1

Har en mysig tisdagsmorgon innan dagen drar igång på riktigt och som rubriken säger så har jag så otroligt mycket att längta efter för tillfället. (Kommer inlägg om dessa saker lite längre fram.) 
Det känns verkligen som att livet är på topp just nu, trots mycket att göra hela tiden. Så jag klagar inte precis & jag hoppas att ni andra också känner av det - att livet är en dans ibland. 
Till top