Supergott och nyttigt fröknäckebröd

Ingredienser
2dl majsmjöl
5msk olivolja
0,5dl sesamfrön
0,5dl hela linfrön
0,5dl pumpakärnor
0,75 dl solroskärnor
2dl kokande vatten
Börja med att blanda ihop de torra ingredienserna för att sedan hälla över det kokande vattnet, så att det blir en smet/deg.
Tryck sedan ut smeten/degen på en plåt med bakplåtspapper så att den blir hyfsat tunn. (Om det blir för tjockt så blir fröknäckebrödet ganska så mjukt.)
Strö över lite flingsalt uppe på.
Låt plåten sedan stå i en ugn som är 150 grader varm tills dess att den uttryckta degen/smeten har fått en fin färg. Tiden kan variera lite beroende på vad man har för ugn. För några räcker det med 20 minuter och för andra krävs det upp till hela 60 minuter.
Fröknäckebrödet ska sedan svalna och ett personligt tips är att äta det med ost på. Sååå otroligt gott. Mums!!